Secțiune tehnică

Catalog general TE-SA - Inovatie si standarde ridicate

Produsele TE-SA sunt inovative, oferind solutii eficiente si de durata pentru instalatii termice, centrale termice, incalziri in pardoseala sau mixte. Catalogul va ofera gama completa de produse realizate la standarde internationale care asigura calitatea si garantezea functionarea lor in conditii optime. Pentru mai multe informatii despre produsele TE-SA descarcati catalogul de mai jos.
2016-03-10

Catalog tehnic TE-SA

Gama de produse TE-SA ofera solutii eficiente, rentabile si de durata pentru dezvoltarea instalatiilor termice de orice tip. Pentru a afla detaliile tehnice complete ale produselor TE-SA descarcati catalogul tehnic de mai jos.
2016-03-10

Catalog Rinaldi - Garantia calitatii produselor Made in Italy

Rinaldi este unul dintre cei mai mare producatori de fitinguri si produse pentru instalatii din Italia. In exclusivitate va oferim acces la toata gama lor de produse care includ: fitinguri alama generala, fitinguri pentru teava polietilena, fitinguri pentru teava de otel si accesorii pentru instalatii. Rinaldi reprezinta un standard de calitate ridicat, produsele lor fiind apreciate la nivel international in acest domeniu, fiind produse in totalitate in Italia. Daca doriti mai multe informatii despre solutiile oferite de Rinaldi descarcati catalogul de produse.
2016-03-10